logo

Medlemsfordele

Sådan optjener du point

Hver gang du handler hos Danske Hoteller, optjener du 10% i bonuspoint, som vi sætter ind på din pointkonto. Eksempelvis køber du for 1.000 kr. får du 10% i bonuspoint, og vi kvitterer med 100 point(kroner) på kontoen.

Sådan gør du online.

Når du er oprettet som bruger på www.danske-hoteller.dk og har modtaget dit Danske Hoteller Bonuskort, optjener du automatisk bonuspoint hver gang du handler. Dine point opgøres ved udgangen af hver kalendermåned og er til rådighed på din bonuskonto senest den 8. i følgende måned. Den 10. modtager du en saldomail, og du kan naturligvis altid følge status på din konto

Sådan optjener du bonuspoint i Danske Hoteller

Når du er klar til at betale, kører du dit Danske Hoteller Bonuskort gennem Dankortterminalen. Dit køb og dine point er dermed registreret. Herefter betaler du ganske som normalt. HUSK, at du kan bruge dit Danske Hoteller Bonuskort både til at optjene point og til at betale med point, du tidligere har optjent.

Hvis du vil optjene

Vend kortet som vist og således, at det er magnetstriben “OPTJEN” du kører igennem. (Det er den tynde af striberne):
Medlemskort

Hvis du vil indløse point hos os eller i en af de over 200 forretninger

Kortet benyttes som et Dankort, inkl. pinkode og du kører striben “BETAL” igennem.(Det er den brede stribe) og indtaster din pinkode.

Hvordan og hvornår point kan bruges

Alle de point, som du optjener når du handler hos Danske Hoteller, kan du bruge til at købe varer/ydelser i et væld af hoteller, kroer, restauranter, caféer og butikker mm over hele landet. Betalingen i butikkerne foregår på samme måde, som brugte du dit Visa/Dankort. Du kører blot Danske Hoteller Bonuskortet igennem Dankortterminalen og indtaster din kode.

Eksempel

Du har 900 point indestående på kontoen. Du er ude og spise på en medlemsrestaurant og regningen lyder på 750 kr. Du kører dit Danske Hoteller Bonuskort igennem Dankortterminalen, taster koden og der bliver automatisk trukket 750 point fra din konto.

Har du eksempelvis kun 600 point på din Danske Hoteller Bonuskonto, så betaler du de resterende 150 kr. med dit almindelige Visa/Dankort. Du kan ikke få kredit på dit Danske Hoteller Bonuskort.

Hvordan man bliver medlem

  1. Online: Log på dh og tilmeld dig. Så fremsender vi Danske Hoteller Bonuskortet efter 7-8 dage.
  2. I butikkerne: Udfyld formular i en af vore butikker. Så fremsender vi Danske Hoteller Bonus kortet efter 7-8 dage.